Wednesday, September 17, 2008

Vers van de pers!!

Na alle moeite die er na mijn afstuderen is gaan zitten om een persbericht in elkaar te toveren is het eindelijk tijd om de vruchten ervan te plukken! werkelijk waar ik sta in bladen! Sommige artikelen waren zelfs een verassing voor mij, neem het artikel in milieudefensie magazine, wie had gedacht dat het een spread zou worden van twee pagina's! Ik niet in ieder geval. Ik was ontzettend verrast om dat juweeltje op mijn deurmat te ontvangen. Ook de green2 heeft een aanzienlijk stuk van de pagina aan mij opgeofferd, wat ik natuurlijk absoluut niet erg vind! ik laat het hier voor nu even bij. Ik ben ondertussen druk bezig proefjes te maken voor een nieuwe collectie artikelen, volgende keer daar meer over. Ik zal daar snel ook wat interessante kiekjes van laten zien. Binnenkort ga ik ook een workshop creativiteit geven aan kinderen, daar zal ik binnenkort ook iets over posten.
Voor nu,
koop, lees en kijk je ogen uit in deze twee leuke bladen!
groetjes wieteke1 comment:

Norah said...

Great read thaank you