Friday, September 4, 2009

back to business

After the lovely week in "Plum Village" it's back to business, my own business to be precise! I've started to work for a big event, the meesterlijk design fair in Eindhoven (netherlands). There I will show my latest collection in a stand with 10 former schoolmates. I want to show some exciting stuff, so that made me decide to step it up. In that spirit I did a very first business trip to two events. I arranged to visit the eco fabric webshop neidig, so I went to meet the owner and the collection of fabrics. I tried to make my trip more efficient so I also arranged a meeting in Utrecht with the people behind hetgroenewarenhuis.nl (the green warehouse) because they already showed interest in my collection of accessoires. So my very first buisness-trip was born, and I had a blast!

Na een geweldige week in "Plum Village" is het weer aan het werk, aan mijn eigen bedrijfje wel te verstaan! Ik ben begonnen voor te bereiden en te werken voor een groot evenement, namelijk de design beurs meesterlijk in Eindhoven. Daar zal ik mijn komende collectie laten zien in een stand met tien andere voormalige schoolgenoten van de HKU, dit heeft ervoor gezorgd dat ik even een versnelling hoger werk vanaf nu. Als gevolg hiervan heb ik gisteren mijn allereerste zakenreisje ooit gemaakt. Ik had er voor gezorgd dat ik langs kon gaan bij de eco stoffen webshop neidig om de eigenares te ontmoeten en eens de collectie stoffen te bekijken en inkopen te doen voor de komende collectie. Om het reisje wat meer rendabel te maken besloot ik een afspraak te maken met de mensen achter hetgroenewarenhuis.nl ze hadden me namelijk al eerder benaderd omdat ze geïnteresseerd waren in mijn werk en accessoires. Ik besloot dit op dezelfde dag te plannen zodat ik mijn treinreis dubbel kon benutten en geen tijd zou verspillen. Hiermee was mijn allereerste zakenreisje een feit! En het was heel leuk!

Both appointments went great and I had a wonderful time. It also was very useful I finally have the materials I need to make my new collection from neidig eco fabrics and I also made some new plans with the people of "hetgroenewarenhuis" They have their first fittingparty for customers of their new collection next week and i'm also invited. I might even show some new accessoires! So if you also want to see their new collection or my new accessoires please let "hetgroenewarenhuis" know and you will be more then welcome to join in and enjoy!
After this long day I returned home, quite tired but very happy. On my way home I made some pictures of interesting and nice things. So enjoy and I will tell you more in a little while!


Beide afspraken verliepen heel goed en ik had echt een leuke dag. Het was ook erg nuttig, ik heb uiteindelijk bij neidig eco textiel alle materialen die ik nodig had voor de komende collectie gekocht of besteld en heb ook gelijk wat nieuwe plannen gemaakt met de mensen van hetgroenewarenhuis.nl. Ze hebben volgende week ook een groot pasfeest waar iedereen de nieuwe collectie kan passen en proberen, ik ben ook uitgenodigd en ik laat waarschijnlijk ook accessoires zien die bijpassend zijn! Dus als je daar ook graag bij bent, geef je op bij "hetgroenewarenhuis" en je bent dan zeker welkom!
Na deze lange dag ging ik moe maar voldaan richting huis. Op weg naar huis heb ik nog wat foto's gemaakt van interessante mooie dingen. Binnenkort zal ik meer vertellen!


No comments: