Sunday, March 23, 2014

Interview in Trouw

Voor iedereen die vandaag of gisteren de krant Trouw doorbladerden kon het vast niet ontgaan zijn. Er stond een groot interview met mij in het katern duurzaamheid & natuur. Ik was erg vereerd dat de getalenteerde Maaike Veldman mij vond via internet en graag een interview wilde afnemen. Ik ben ook verrast dat het zo'n mooi artikel is geworden. Breed uitgemeten met allerlei foto's van projecten en producten. De grootste foto is van de jurk van het project Staindress. Voor degene die erg nieuwsgierig zijn geworden naar het verhaal achter deze opvallende jurk/verschijning kun je hier meer lezen over dit project. En daarnaast waren er nog foto's van mijn nieuwste collectie handgemaakte Haaknaalden van gevonden hout, en handgemaakte houten naalden gemaakt van meidoornstekels.


All of you that opened the national dutch newspaper Trouw yesterday or today must have given it a glance. There was a big interview concerning me and my work. I was honored to be contacted by the talented journalist Maaike Veldman. Who found me through the internet and wanted to interview me. After a long and interesting conversation with her I was pleasantly surprised to find such a big interview including several of my projects. Under which the notable dress from the project Staindress, for whom is curious about this project you can read more here. Also included where several items of my newest collection containing handmade wooden needles and handmade crochet needles made from found twigs.


No comments: