Friday, October 17, 2008

nominatie HKU AWARD!

Beste mensen, ik ben genomineerd voor de HKU AWARD! wie had dat kunnen denken. Ik heb mijn nominatie gekregen voor mijn afstudeerwerk "Seeds of Wonder" wat bestaat uit het ontwerp KiemKleed en de serie sieraden Zaaisieraad. En naar aanleiding daarvan verschijnt er ook binnenkort een interview in het hku magazine genaamd ".unst" Daar zal ik als dit uitkomt nog verder over vertellen. Ik ben een van de vier kanshebbers en ik voel me echt vereerd. Op 8 december word de uitslag bekend gemaakt met een spetterende show, dus dat duurt nog even. Tot die tijd kun je de bekendmaking bekijken op de site van de hku, je kan deze link kopiƫren in de adresbalk

http://www.hku.nl/web/show/id=172238

voor meer info over wat ik heb ingezonden kan je op m'n site kijken, wat ik heb ingezonden kan je zien onder de eerste twee producten die je kan aanklikken in mijn portfolio, namelijk het zaaisieraad en kiemkleed.

groetjes Wieteke !

No comments: