Thursday, August 13, 2009

blij muggenziften !

Some time ago I was approached by a magazine called "CJP Magazine" to give an interview and do a photoshoot in my own workspace. I did the photoshoot and the interview and eventually I forgot about it. When I came home from my camping trip I stumbled upon the magazine between the other mail. I also have a subsribsion to this magazine, so I started reading the issue on the couch while drinking a nice cup of tea. Flipping the pages I came across my own picture! There I was, sitting in the middle of my workspace holding my jewelry! With a nice interview, some sketches and doodles I made on the side, and together it actually looked very nice! I always find looking at myself on a picture a bit strange and uncomfortable, especially if it is featured in a magazine. Because of that I eventually start pointing out stuff like, does one eye in the picture look bigger then the other to you? and, my belly looks a bit puffy don't you think? On which my boyfriend sigh's and say's "come on, stop nitpicking, you look fine!!". And yeah he actually is kinda right this time, I shouldn't be nitpicking but enjoying the moment of being that person on the page of a magazine! I feel almost a bit famous, hihi...

Een tijdje geleden werd ik benaderd door CJP Magazine voor een interview en een fotoshoot van mij in mijn eigen werkruimte. Ik deed de fotoshoot en het interview en na een tijdje was ik het eigenlijk weer vergeten. Toen ik weer thuis kwam van mijn kampeertripje pakte ik de post van de mat en zag het CJP Magazine tussen alle andere post, ik heb namelijk een lidmaatschap op het blad. Op de bank zittend begon ik het tijdschrift te lezen, ik bladerde het wat door en opeens zag ik daar een foto van mezelf! Daar zat ik, mijn sieraden omhoog houdend midden in mijn werkruimte! Met daarnaast een leuk interview en langs de kant wat van mijn eigen schetsjes en dingetjes. En samen was het eigenlijk wel heel leuk geworden! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het eigenlijk altijd wel een beetje ongemakkelijk vind om naar mezelf te kijken op een foto, vooral als die in een tijdschrift staat. Ik begon daardoor allerlei kleine dingetjes op te noemen zoals, heb jij ook het idee dat m'n ene oog groter lijkt dan de andere in deze foto? en, m'n buikje lijkt best wel dikkig op de foto vind je ook niet? Waarop mijn lief zuchtend reageert met, "kom op schatje, hou op met muggenziften, je ziet er goed uit!". En ja ik weet ook wel dat hij op sommige punten deze keer gelijk heeft, ik moet ook niet zo zitten mutsen maar eigenlijk gewoon genieten dat ik op die foto in het tijdschrift sta! Ik voel me bijna een klein beetje beroemd, hihi..


3 comments:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Wat leuk in het blad!!! Dat ziet er echt goed uit!! Complimenten hoor, op weg naar beroemd zijn, en dit is weer een stap vooruit naar de toekomst! Groet Jeannette.

Martine said...

Leuk hoor Wieteke, dat artikel ziet er heel goed uit en je mag best trots zijn op jezelf.
XXXm

Wieteke I. Opmeer said...

dankjewel allemaal voor de lieve complimenten!