Monday, December 15, 2008

HKU Award, hoe het is gegaan !

Een tijdje geleden heb ik geschreven over mijn nominatie voor de HKU Award. Nu was de bekendmaking en uitreiking op 8 december in Utrecht. Wat was dat een gespannen dag! Mede doordat ik met een camera werd gevolgd door Schooltv actueel ! Ik voelde me net een beroemdheid! Het enige vervelende was dat ik niet gewonnen heb! heel erg jammer, geen prijs voor mij, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kom er wel! De dag was bijzonder leuk en ook het schooltv verhaal word nog uitgezonden! Op donderdag 18 December om precies te zijn op nederland 2 de uitzending heet "schooltv Actueel" en begint om 10.30 maar mijn stukje begint om ongeveer 10.45 tot 11.00 uur! dus onthoud en zeg het voort! Als je het gemist hebt is het ook geen ramp, de aflevering komt ook nog op uitzendinggemist.nl als het goed is. Ik zal tegen die tijd ook kijken of ik het filmpje kan laten zien op mijn blog. Hieronder een paar foto's van de dag van de uitreiking.


In de make-up en daarna nog mooi haar...


uitleg geven over het kiemkleed en vragen beantwoorden op het podium.


een afsluitend cadeau gekregen van mijn afdelingshoofd, ik heb een mooie biologische adoptie appelboom gekregen!


en hier het uiteindelijke moment van de uitreiking met bloemen en champagne (de winnaar, Aaron Rookus kijkt naar achteren).

als je nog eens alle vier de genomineerden wilt bekijken kun je terecht op de site van de HKU je kunt daar ook nog een kort interview zien met de winnaar met mij toevallig op de achtergrond, babbelend met mijn familie en vrienden.

2 comments:

Anonymous said...

Hallo ,

Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van [url=http://www.orbea.com]orbea[/url] gaan bezoeken.
Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site [url=http://www.vakantienieuws.info]vakantie nieuws[/url]
Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

Anonymous said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]