Wednesday, December 10, 2008

Tentoonstelling green2 and beyond

Aangezien ik pas terug ben van mijn vakantie op Madeira ben ik even mijn posts aan het bijwerken. Ik heb namelijk vlak voordat ik wegging op vakantie nog een korte tentoonstelling van een dag gedaan in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit was een kleinschalige tentoonstelling tijdens een symposium. Het heette Green2 and Beyond. Het was een hele leuke tentoonstelling waar ik veel nieuwe contacten heb opgedaan en veel leuke reacties heb gekregen. Achteraf is ook besloten om een van mijn inspiratiecollages fotos te gebruiken als illustratie voor de site van Modebewust.nu onder het kopje news. Ik ben echt trots! bekijk hier hoe het eruit ziet. Op de site kan je ook het verslag van die dag lezen met ook een korte beschrijving van mijn deelname aan deze dag.
Op de tentoonstelling was een deel van mijn afstudeer collectie "seeds of wonder" te zien. Twee kettingen en het picknickkleed.
de fotos zijn genomen voordat de tentoonstelling open ging.

No comments: