Tuesday, December 16, 2008

stukje in Textiel Plus

Na een gesprek op mijn afstudeer tentoonstelling in Utrecht met een dame van het tijdschrift Textiel plus zijn ze, na alle academies te hebben bezocht, tot de beslissing gekomen dat mijn werk interessant genoeg was om te laten zien in de rubriek eindexamen exposities, samen met nog meer interessante afstudeerders die iets met textiel hebben gedaan. De foto is van iets mindere kwaliteit maar de tekst daarentegen is heel erg mooi en goed beschreven. Het leuke is dat in deze rubriek ook een medeafstudeerster uit mijn klas te vinden is, namelijk Sasja Elderman. Zij is iemand waar ik zeker bewondering voor heb. Ze maakt prachtige dingen je kunt hier haar nieuwe en hele mooie site bekijken!

kijk ook eens op de website van Textiel Plus, daar vind je hele interessante linkjes en artikelen over textiel, zeker de moeite waard!

hierboven ook de pagina met mijn klasgenote Sasja Elderman

No comments: