Tuesday, January 13, 2009

mijn passie voor fineliners en haar

Nog in 2008 heb ik voor mezelf een aantal tekeningen gemaakt met als onderwerp haar. Ik werd helemaal geïnspireerd door allerlei haardrachten van over de wereld, zoals de prachtige kapsels van geisha's en verschillende vlechten uit de vervlogen tijden. Daar heb ik m'n fantasie een beetje op los gelaten en dit zijn een aantal van de tekeningen als resultaat. Ik wil dit jaar mijn grafische kant verder gaan ontwikkelen om er ook professionele dingen mee te kunnen doen. Dus verwacht komend jaar nog meer tekeningen! De onderstaande tekeningen zijn allemaal gemaakt met een fineliner. Als je eraan denkt om de tekeningen te gebruiken mail me even, dan kunnen we even overleggen. Ook als je geïnteresseerd bent en misschien denkt iets aan te willen schaffen

het begon allemaal met deze tekening.


daarna volgden een complexere tekeningen nog een complexerehierna besloot ik ook eens te kijken naar de fantastische kapsels van geisha's en daar een aantal tekeningen bij te maken.No comments: