Sunday, January 11, 2009

Ojee is het al 2009?

Het is veel te lang geleden dat ik iets gepost heb, maar daar ga ik verandering in brengen. Want met het nieuwe jaar komen nieuwe goede voornemens. En een van mijn nieuwe goede voornemens is dat ik meer tijd vrij maak voor mijn blog! dus bij deze zorg ik ervoor dat er vaker iets leuks te lezen of te zien valt! Allereerst een heel leuk filmpje om het nieuwe jaar in te luiden! Ik hou zelf heel veel van animatie en stop-motion films en vandaar dit geweldige filmpje gemaakt van een heel alledaags iets, iedereen heeft het wel ergens in huis, waxinelichtjes!!en als je dat net zo fascinerend vond als ik hier is een filmpje met the making of, ik heb echt ongelofelijk veel respect voor mensen die stop-motion filmpjes makendus bij deze een beetje laat maar wel gemeend gelukkig 2009!

No comments: