Friday, January 23, 2009

weekend fun!

Alvast weer leuke dingen om te bekijken voor het weekend. Het volgende filmpje is een reclame voor T-mobile, Het zou toch geweldig zijn als dit het begin van je dag zou zijn! Er is ook een leuk ander initiatief wat hier heel veel mee doet improv everywhere. Kijk ook zeker even op hun site want het is echt heel erg leuk!hieronder een filmpje van de jaarlijkse zonder-broek metro ochtend van improv everywhere. Geweldig om de mensen te zien die er niets van af weten, hier word je echt vrolijk van!


ook iets waar je heel vrolijk van word is het volgende filmpje dat zijn pas leuke verkeersborden! voor de degene die geen engels kunnen lezen, op de borden staan leuzen als als je verliefd bent toeter dan, of als je blut bent knipper met je licht enz enz.hieronder het filmpje, ik heb het via feed speak art blog


en verder een voor mij nieuwe kunstenaar Jacob Hashimoto welke ik hele mooie kunst vind maken. Zowel schilderijen als beelden en installaties, met een prachtige fragiele en poetische inslag. De installaties bestaand uit allerlei kleine papieren facetten zijn met een structuur gemaakt van bamboe stokjes waaroverheen papier is gelijmd wat soms nog daarna in kleuren word geverfd. Hieronder een aantal werken van hem, het leuke aan zijn werk vind ik ook de kleuren en patronen die hij in sommige werken gebruikt.Een heel fijn weekend gewenst voor iedereen!

No comments: