Friday, March 13, 2009

Het is weer bijna weekend!

Zo hier alvast wat leuks voor het weekend. Allereerst een prachtig filmpje gevonden op monoscope. Een filmpje over de opnames voor een album van een band (zangeres) die Neko Case heet, het mooie aan het filmpje vind ik dat mensen zo ook muziek maken. Geweldig hoe de vervallen boerderij een rol speelt in de muziek, letterlijk en figuurlijk. Ik vind het geweldig te weten dat niet alle muziek in steriele luchtdicht afgesloten ruimte met professionele apparatuur hoeft opgenomen te worden. Geniet van de sfeer en het filmpje met de enorme hoeveelheid gratis piano's, die allemaal een naam hebben gekregen. De muziek past wonderwel helemaal in het plaatje.Nog iets heel moois is het werk van kunstenares Christiane Löhr ze heeft heel mooi fragiel werk gemaakt van allerlei soorten natuurlijke materialen als grassen maar ook paardenbloempluizen enz. Erg mooi werk, het doet me denken aan mijn periode op de bloemisten opleiding die ik gevolgd heb. Ik heb daar helaas nog maar weinig foto's van. Ik zal eens kijken of er misschien in een oude doos bij m'n ouders nog foto's te vinden zijn van wat interessant werk uit mijn bloemisten periode, volgende keer daar meer over. Eerst maar genieten van het werk van Christiane Löhr.En nog een ding wat ik vond op de Design Sponge blog, een heel apart gordijn, ik hou zelf niet zo van franjes maar de overdaad aan franjes aan dit gordijn zijn echt geweldig. De kunstenares die dit heeft gemaakt heet Ritva Puotila hier is haar site


No comments: