Friday, May 15, 2009

website moe..

Almost weekend! I am working hard on my new website. I wanted things to go a bit faster so i devoted my time to further design my website. I first read a book about the basics (very useful) and got to work. I notice that i can't get past the fact that a new version of photoshop is very neccesary, this would help a lot i think. It is a lot of work, but it's going to be very beautiful. Once started i can't pull myself away from the computer with as a result full day's behind the screen (9.00 in the morning to 24.00 and sometimes longer..). I'm starting to feel tired and i live mostly on tea, and sometimes i forget to eat. It is coming along quickly now, but i could sleep for a few days now. I think i'm going fill this weekend with sleep and healthy food and long walks in nature to get the computerscreen of my mental image.

Have a lovely peaceful weekend everyone! (more about my new website shortly!)

Bijna weekend! Ik ben hard aan het werk aan mijn nieuwe website. Ik wilde wat meer snelheid dus heb ik besloten mijn tijd te besteden aan het verder ontwerpen van m'n nieuwe website. Ik heb eerst een boek gelezen over de basis (heel erg handig) en ben toen aan de slag gegaan. Ik merk trouwens dat ik er niet onderuit kan dat een nieuwere versie van photoshop echt noodzakelijk begint te worden, dit zou veel helpen denk ik. Het is veel werk maar hij word wel heel mooi. Eenmaal begonnen kan ik mezelf niet meer van achter de computer vandaan trekken, met als resultaat volle dagen achter de computer (van 9.00 's morgens tot 24.00 en soms langer..). Ik begin me wel moe te voelen en leef op thee, en soms vergeet ik ook te eten. Ik ben wel echt een stuk opgeschoten maar nu zou ik toch wel een paar dagen kunnen slapen. Ik denk dat ik mijn weekend ga vullen met slaap, gezond voedsel en lange natuurwandelingen om het computerscherm van mn netvlies te halen.

Heb een mooi rustig en fijn weekend iedereen. (binnenkort meer over de website!)
4 comments:

Yvette said...

en nog technisch bovendien!
je staat in mijn blogrol want ik wil geen post meer van je missen

fijn weekend
yvette

Wieteke I. Opmeer said...

Nou ja technisch.. dat valt nog wel mee. Ik vind het wel leuk het visuele deel van de website helemaal zelf te maken. Ik heb gelukkig een hele technische wederhelft! ;) wat leuk dat je m'n blog volgt!
jij ook een fijn weekend!
Wieteke

Anonymous said...

I love your blog: such beautiful things. Just a comment on needing a new photoshop. There is a free equivalent called GIMP that can do a lot with pictures. I don't know if it has everything you need, and I'm not an artist myself, but it has lots of photoshop-like features.

Sean

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!