Monday, May 18, 2009

great weekend.

I had a great and lazy weekend. I got the calm that I needed, spend a lot of time on the couch drawing in front of the tv. And I made a beautiful mess on the table with all the things that where wondering around. When we went out side we heard weird sounds and started to look around, we discovered a pair of parrots in the tree in our garden!! (parrot's are not native birds here in Holland) very suprising, they must have escaped from somewhere. They really have the right colour for the season we're in right now!

This week more about the new website, and i can finally continue working on the jewellery piece i posted about before. So more about that later!

Ik heb een heerlijk lui weekend gehad. Ik heb de rust gekregen die ik nodig had. Heb lekker op de bank gehangen om tekeningen te maken met op de achtergrond de tv aan. En ik heb een mooie rotzooi gemaakt op de tafel met alles wat een beetje rondslingerde. Toen we naar buiten gingen hoorden we rare geluiden en keken we om ons heen, toen zagen we een paartje papegaaien in de boom in onze achtertuin! Heel raar voor Nederland! Ze moeten wel van ergens ontsnapt zijn, ze hebben de perfecte schutkleur voor dit seizoen!

Deze week meer over mijn nieuwe website, en ik kan eindelijk weer verder aan het sieraad waar ik eerder over gepost heb. Dus daar later meer over!


Sorry for the quality of the picture, I need a bigger lens.

Sorry voor de qualiteit, ik heb een grotere lens nodig.

No comments: