Wednesday, May 20, 2009

het word druk!

I will be very busy tomorrow, working on the jewelrypiece. At the end of the day i'm going to a concert of Kyteman, Looking forward to that! And i will be gone the whole weekend! I'm having a weekend away with two girlfriends to go shopping eating out and....... going to a spa! I can't wait! And because of that I won't have much time (read no time) to post, i will leave you for a couple of days with some lovely art and music i found on the web. And after the weekend more about my days away! Enjoy!

Ik heb het heel druk morgen, ik ga de hele dag werken aan het sieraad. Aan het einde van de dag ga ik naar een concert van kyteman, ik kijk er echt naar uit! En ik zal het hele weekend weg zijn! ik ga een weekend met twee vriendinnen winkelen, uit eten gaan en..... naar een kuuroord! ik kan niet wachten! en omdat ik niet veel tijd zal hebben (lees geen tijd) om te posten, ga ik jullie voor een aantal dagen verlaten met wat prachtige kunst en muziek. En na het weekend meer over alles! Geniet!

Here a video of Kyteman playing live (the band i'm going to see) I'm so excited to see them!

Hieronder een video van Kyteman live (de band die ik ga bezoeken) ik vind het zo leuk ze te gaan zien!Another video that is so sweet. The human interface. See and be charmed. It reminds me of the story they told me when i was young about the little man in the radio...

Een andere ook al zo lieve video. The human interface. bekijk en ben gecharmeerd. het doet me denken aan het verhaal wat ze me vroeger vertelden over het kleine mannetje van de radio...

Hi from Multitouch Barcelona on Vimeo.


And I'm in to music lately this is a very sweet video from lovely site called lullatone check the game where you can compose your own raindrop song!

Ik ben de laatste tijd weer in voor muziek, dit is een heel erg lief liedje van de geweldige site lullatone bekijk ook zeker even het spelletje waarbij je je eigen regendruppel liedje kunt maken!

bedroom bossa band from lullatone on Vimeo.Also very beautiful are these pictures found trough designboom
Ook heel mooi zijn deze foto's gevonden via designboom

Picture below is from artist Jan Dunning

Foto hieronder is van kunstenaar Jan DunningPicture below is from artist Annie Cattrell (glass lungs)

Foto hieronder is door kunstenares Annie Cattrell (glazen longen)

2 comments:

Yvette said...

Wieteke, je gaat een heerlijk weekend tegemoet!
veel plezier en tot later!
yvette

Anonymous said...

eh. thanks for post )