Saturday, May 2, 2009

weer terug uit Belgie

I'm Back from the two day course! I didn't post earlier because I just was very busy trying out the new things i've learned! But more about that later. I had so much to do and see and learn in those two days it was unbelievable! I learned so much I think that if I had to learn this on my own this would have taking me years! I returned with lots of photos, a book full of notes and samples and a lot of other experiments and not to forget a lot of new friends including the lovely India, she really is a very kind person! Here a short impression of the two days. I also made a small movie with an impression of the two days. Here are some pictures to show how beautiful the inviroment, the lessons, and the work was. Enjoy! If you have any questions let me know!
And Also take a look on India's website And also take a look on her blog (I even saw my own face between al the pictures!! hihi)

Ik ben terug van de tweedaagse cursus, ik heb niet eerder gepost omdat ik heel druk aan het uitproberen was wat ik in de twee dagen hebt geleerd, maar later daarover meer. Ik heb zoveel geleerd gezien en beleefd in deze twee dagen het is echt ongelofelijk! Ik heb zoveel geleerd, ik denk dat als ik dat zelf zou moeten ontdekken ik jaren bezig zou zijn! Ik ben terug gekeerd met veeel foto's een boek vol proefjes en aantekeningen en een boel andere experimenten en niet te vergeten een heleboel nieuwe vrienden, waaronder India, ze is echt een hele lieve vrouw! Hier volgt een kleine impressie van de twee dagen. Ik heb ook een filmpje gemaakt. Hier volgen een aantal foto's en het filmpje om te laten zien hoe mooi de omgeving , de lessen en het werk was. Geniet! Als je nog vragen hebt laat het me maar weten!
Kijk zeker nog even op India Flint's website en ook haar blog is heel leuk (ik zag zelfs mijn gezicht tussen de foto's ! hihi)Wat een geluk om zo te kunnen slapen in een geweldige omgeving!

How lucky I am to have slept in such a lovely enviroment!De foto hierboven de geweldige kokkin/antropologe Rie (ik weet haar achternaam niet) zij heeft ons geweldig lekkere maaltijden gegeven de twee dagen.

The photo above the very good cook/antropologist Rie (I don't know her last name) she gave us beautiful meals those two days.

En als laatste de geweldige India Flint.

And last but not least the lovely India Flint herself

7 comments:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Nou Het is heel mooi wat je allemaal laat zien en het filmpje van die dagen daar zijn zo lief en mooi om er enthousiast van te worden en het zelf te gaan proberen!! En dat doe ik dus zeker, Jeannette!

Wieteke I. Opmeer said...

hoi! dankjewel! laten we samen weer eens een dagje samen gaan verven! Het was heel leuk samen.

fontainefleurie said...

Hoi Wieteke, wat een geweldig mooi filmpje heb je gemaakt - ik had er zooooo graag bij willen zijn! Nu was ik er even heel dicht bij, dank je. Ben benieuwd waar dit bij jou toe gaat leiden, hartelijke groet Dorie (mijn proefjes staan op www.dovadi.web-log.nl/fiberfusing)

Yvette said...

Wieteke, wat ontzettend lief van je dat je dit met ons wilde delen. Overigens wat kan jij goed filmen!
Heerlijk mens!
yvette

Wieteke I. Opmeer said...

Hoi Dorie, wat fijn dat ik je een goed gevoel heb kunnen geven door het filmpje. Ik weet dat India misschien in 2010 weer in europa is, dus hou het zeker in de gaten! en ik ga zeker even kijken op je weblog! ik ga je zeker op de hoogte houden wat ik allemaal aan het doen ben op het gebied van het verven!
groetjes Wieteke

Wieteke I. Opmeer said...

Wat een complimenten Yvette! Dankjewel! Ik vond het ook heel leuk om te doen en aan elkaar te monteren enzo. Dus wie weet in de toekomst maak ik weer eens een filmpje als ik ergens ben geweest!
groetjes Wieteke

angella said...

thank you so much for the video, she is an amazing creature, isn't she? :)