Tuesday, June 9, 2009

Column op het mediaplein.nl!

I recently was asked to write something for a website called het mediaplein and now i have just published my very first column ever on the website! It's on the front page and i'm very proud, i hope to write more columns in the future!

Ik was laatst aangesproken om een stukje te schrijven voor de website het mediaplein voor zelfstandige creatievelingen, en nu heb ik mijn allereerste column ooit gepubliceerd! Ik ben er erg trots op en hoop meerdere columns te kunnen schrijven in de toekomst dus bekijk en lees mijn allereerste column!

4 comments:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Nou Wieteke ik heb het gelezen en een ding valt me wel op je hebt het volgens mijn van je pa want je doet het best goed!Een echte lekker leesbare column!! Gelukt, succes met al die andere die misschien wel komen.Je Ma.

Wieteke I. Opmeer said...

dankjewel! ik ben zelf ook zeker trots!

Meeuwis A. Opmeer said...

Als dagelijks schrijver van gedichten sneldichten rare verhaaltjes en columns, heb ik met veel interesse jouw column gelezen. Prima gedaan en voor herhaling in andere tekst vatbaar. Je Pa.

Wieteke I. Opmeer said...

dankjewel lieve paps! het doet me veel goed het van jou te horen! veel liefs en bedankt voor het lieve compliment wieteke