Friday, June 19, 2009

nieuwe column!

Their is a brandnew column of me on the site "het mediaplein" If you can read dutch, here is a the first piece of the column, if you want to read more click on "lees verder" under the text.

Er is weer een nieuwe column van mij te lezen op de site van "het mediaplein"! hieronder kun je de eerste alinea lezen!


Hij komt maandag al...

Ik kijk in de spiegel en denk, "maandag komt hij al". Ik kijk weer in de spiegel en frons terwijl ik mezelf van heel dichtbij bekijk waarna ik overga op het oefenen van een toch iets te gemaakte glimlach. Na het oefenen van genoeg grimassen loop ik weer terug naar m'n computerscherm. Ik denk bij de mezelf "zal ik toch nog even naar de kapper gaan?", waarna ik weer plaatsneem achter het scherm om verder te werken. Langzaam neemt de gedachte over dat ik toch niet genoeg budget heb om een goeie kapper te betalen en ik ook niet zit te wachten op een verknipte kapperschool look. lees verder

1 comment:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Nou dit is weer een goede hoor, heb hem helemaal gelezen en vind ook dat je dat opruimen eerst moet doen en dan zie je het vanzelf wel of je nog naar de kapper gaat.Geen school kappers koppie, kom dan maar naar je Ma toe!Groet je Ma.