Wednesday, June 3, 2009

lang geleden = veel te vertellen!

It has been a while but i have a lot to tell you all! I have an exhibition at the Bijenkorf store in Utrecht. I've made some pictures to show you how it looks. The exhibition is from the second of june until the 13th of june. The funny thing was that when i spoke to the people who helped me build up the exhibition they told me that they have seen my work before in a trend presentation for work, and suddenly i remembered that a trendwatcher approached me some time ago with the question if she could use my work for her presentation, and i said yes if she also mentioned my name, after that i never thought about it. But with the thought of all big shops in the Netherlands got this presentation it was quite a suprise, i didn't expect it! very cool!


Het is even geleden maar ik heb dan ook aardig wat te vertellen! Ik heb een expositie in een filiaal van de bijenkorf in Utrecht. ik heb een aantal foto's gemaakt om te laten zien hoe het eruit ziet. de tentoonstelling is van 2 juni t/m 13 juni. Grappig was dat ik in een gesprek met de mensen die me hielpen met opbouwen erachter kwam dat ze mijn werk al eerder hadden gezien in een trendpresentatie voor hun werk. Toen kon ik me opeens weer herinneren dat ik een tijd geleden was benaderd door een trendwatcher of ze foto's van mijn werk mocht gebruiken voor in haar trendpresentatie, ik stemde toe als ook mijn naam werd genoemd. Daarna heb ik er nooit meer aan gedacht. Op dat moment realiseerde ik me dat deze presentatie bestemd was voor alle grote winkelketens in Nederland! Ik was aardig verrast, ik had het niet verwacht! Heel cool!


And i made a short movie of a part of a subway ride of my travel back in Rotterdam, just for fun.

En ik heb een kort filmpje gemaakt van een deel van mijn terugreis, ik heb in de metro van Rotterdam wat filmpjes gemaakt, gewoon voor de lol.And last, i have a took a job next to my designing just to keep the financial juices flowing, I'm host at an exhibitions for the Historical Museum of Rotterdam about the youth culture of rotterdam representing hip-hop, urban, and diehard footballfans. It's very interesting, they have more in common then you see at first site! More about it on the website of the museum.

En als laatste, ik heb een baantje aangenomen naast mijn ontwerpwerk om de financiƫle stroom een beetje te onderhouden. Ik ben gastvrouw bij een tentoonstelling voor het Historisch Museum Rotterdam. Het is een tentoonstelling over de jeugdcultuur van Rotterdam, het representeerd hip-hop, urban en diehard voetbalfans, het is heel interessant want ze hebben meer gemeen dan op het eerste gezicht te zien is! Meer daarover op de website van het museum

5 comments:

Yvette said...

Wat stoer Wieteke!!!!!Bedankt voor je lieve reaktie bij mij!
hoe gaat de India ververij?

Wieteke I. Opmeer said...

Dat ligt nog heel even te wachten tot ik weet iets meer tijd heb. Waarschijnlijk ga ik volgende week weer verder kleur kokkerellen! Ik hoop dat alles een stukje beterder met je gaat, ik zal zeker aan je denken.

fontainefleurie said...

altijd spannend zo'n expositie. Het filmpje is leuk! Net zo'n speel-tv die we vroeger thuis wel eens maakten waarbij je een lange tekening van de ene naar de andere kant rolt. En de muziek erbij maakt het compleet. Kijk uit naar je kleur-kokkerellen, groet Dorie

Wieteke I. Opmeer said...

Dankje Dorie, ik ook!

Anonymous said...

you have a rapid server