Wednesday, June 24, 2009

At home and working!

This week photographer Alwin Slomp visited me to portrait me in my workspace, for a magazine called CJP magazine. He really is a nice guy. It was kinda funny to see all the lights and a big camera in my workspace. The picture is going to feature in a coming issue of the magazine, i'm getting a copy of the pictures, but i have to be patient! While i cleared up my work area (for the photo's) i made some new collages, they just appeared organicly while cleaning.

Deze week is fotograaf Alwin Slomp langsgekomen om een portet van me te maken in mijn werkruimte, voor het tijdschrift CJP magazine. Het is echt een aardige man. Het was ook best grappig om alle lichten en de grote camera in mijn werkruimte te zien. De foto komt in een komend nummer van het blad. Ik krijg ook een kopie van de foto alleen moet ik nog wel wat geduld hebben! Tijdens het opruimen van mijn werkruimte (voor de foto's) heb ik ook een aantal nieuwe collages gemaakt, ze ontstonden organisch tijdens het opruimen.

Yesterday i did some eco dyeing again, it came out very well! I really want to have more time to do some more experiments. The sample below is a beautiful silk made from the cocoon where the butterfly flew out of, so they didn't end up cooked, animal friendly silk! And I got this dye-result just with plants and water, nature is amazing!

Gisteren heb ik een dag kunnen verven, het is heel mooi geworden! Ik wil echt meer tijd hebben voor meer experimenten. De stof hieronder is een prachtige zijde gemaakt van de cocons waar de vlinders zijn uitgevlogen, zodat ze niet gekookt eindigen, diervriendelijke zijde! En dit verf resultaat kreeg ik alleen met planten en water, wat is de natuur toch geweldig!
And I finally got some peony's, beautiful flowers as big as my hand. Also some photos of them below.

En ik heb eindelijk pioenrozen in huis gehaald, prachtige bloemen zo groot als mijn hand. Ook wat foto's daarvan hieronder.2 comments:

fontainefleurie said...

I see a rising star..... xDorie

Wieteke I. Opmeer said...

hihi! Ik doe m'n best :)