Monday, July 13, 2009

Wat een week!

Last week i really had a lot of things on my mind. I've worked for two different jobs, tried to dye some fabric and also tried to do the normal chores that always await me. It was a bit of madness. There was even a day where i first worked at one job during the day and after that i directly went on to the next job to work the evening. I did not eat a single day at home this week, with one benefit, no dirty dishes to wash! Luckely this is just for a short while, in about two weeks i will take a holiday. In all the madness i forgot to water my beautiful peony flowers which made them dry out and look like beautiful paper flowers. I even managed to dye some samples which looked quiet nice. And i even took an artsy photo while brushing my teeth. Shortly a crazy week in which i couldn't do a lot for my own work but had to compromise to bring some money flowing my way to work for myself. One day i will make money with my own work. Hoping it will be soon.


Vorige week had ik veel dingen aan m'n hoofd. Ik heb twee baantjes gewerkt, ik heb wat stof geprobeerd te verven en ik moest natuurlijk ook de gewone klusjes doen die me wachten als ik thuis kwam. Er was zelfs een dag waarbij ik overdag werkte voor het ene baantje en daarna gelijk door ben gegaan om in de avond te werken voor een ander baantje. Ik heb de hele week niet thuis gegeten, met als enige voordeel, geen afwas! Gelukkig duurt dit niet lang over twee weken heb ik voor mezelf vakantie genomen. In alle gekte vergat ik mijn prachtige pioennrozen water te geven wat ze deed uitdrogen en op prachtige papieren bloemen deed lijken. Ik heb zelfs tussendoor nog tijd gevonden om proefjes te verven die er nog best goed uit zien. En ik heb zelfs een kunstige foto genomen terwijl ik mijn tanden poetste. Kortom een gekke week waarin ik bijna niets kon doen voor mijn eigen werk om weer wat geld binnen te brengen zodat ik weer wat meer eigen werk kan maken. Op een dag zal ik mijn geld verdienen met mijn eigen werk. Hopende dat die dag snel zal komen.

My agenda of last week
Mijn agenda van vorige week

The dye samples i found time to make
De verf proefjes waar ik tijd voor kon vinden

The peony flowers that i forgot and who now look like paper flowers.
De pioenrozen die ik was vergeten en er dus nu uitzien als een papieren bloemen.


And the artsy photo i took while brushing my teeth
En de kunstige foto die ik nam terwijl ik mijn tanden poetste

6 comments:

Marchi Wierson said...

beautiful photos, I hope you make money from your work soon!! You are so lovely and talented.

Wieteke I. Opmeer said...

ow how sweet! Thank you so much for the kind comments!

Yvette said...

het wordt tijd Wieteke echt die tijd komt!
liefs
yvette

Wieteke I. Opmeer said...

dankjewel Yvette,dankje voor al het liefs

Wieteke

dorie said...

zolang je blijft geloven in jezelf, komt die dag echt! mooie foto van de pioenen, heel poetisch...xDorie

Wieteke I. Opmeer said...

dankje dorie, het doet veel goed al die lieve reactie's ik blijf op koers!
Liefs Wieteke