Thursday, July 2, 2009

druk maar wel leuk druk!

I haven't posted for a while, this because i'm doing lot's of things in a short time. I'm still in the proces of designing the eco dye fabric collection, next to that i have two jobs at the moment that consume most of my time (luckely just for a short period) and i'm trying to write columns and do stuff for my website. So you can imagine that this time is very busy for me.

Ik heb een tijdje geen posts gedaan, dit omdat ik op het moment veel aan het doen ben in een korte tijd. Ik ben nog steeds in het proces van het ontwerpen van mijn eco geverfde stoffen lijn, naast dit heb ik op dit moment twee baantjes die de meeste tijd opslokken (gelukkig maar voor een korte periode) en ik ben ondertussen ook bezig met columns schrijven en ook werk ik weer verder aan mijn nieuwe website. Dus je kan je wel voorstellen dat het even heel druk voor me is deze periode.
I also have some spectaculair news! My graduation work "seeds of wonder" is now being displayed on the fashion fair in Berlin! It is called "bread & butter" also known as BBB (bread & butter berlin) check out there website. I unfortunately can't be there, but i am so greatfull of the organisation that asked me if they could display my work at BBB, it just went so quickly and i'm very very happy! I just took a peek on the website and it is amazing how many people are there! following photo from the site of bread & butter. Personal pictures from my work on the fair are promised to me when they come back, so i will give some more eyecandy in a while.

Ik heb ook nog wat specaculair nieuws! Mijn afstudeerwerk "seeds of wonder" word nu tentoongesteld op de fashion beurs in Berlijn, de beurs heet "Bread & Butter" ook wel bekend als BBB (bread & butter Berlin) bekijk ook even de website. Ik kon er helaas niet zelf bij zijn maar ik ben zeker heel erg dankbaar voor de organisatie dieme vroeg of ze mijn werk mochten tentoonstellen op BBB, het ging allemaal zo snel, ik ben erg blij! Ik heb net even gekeken op de site en het is ongelofelijk te zien hoeveel mensen er op dit moment zijn! de volgende foto is van de site van Bread & Butter. Foto's van mijn werk op de beurs zijn me beloofd zodra ze weer terug zijn, dus ik zal meer foto's posten zodra ze terug zijn.

I also again have another column written, so if you can read dutch, enjoy!

Ik heb ook weer een nieuwe column geschreven hieronder alvast een voorproefje.

Kunstacademieduif

Na een voorspoedige treinreis stap ik uit en loop ik over het station alsof ik een trouwe postduif ben. De uitgang die ik moet nemen om precies goed uit te komen bij de juiste bus heb ik al genomen zonder dat ik er bij stil heb gestaan. Ik loop gedachteloos snel naar beneden en stap in de bus.

Eenmaal uitgestapt slalom ik handig langs auto's, fietsen en studentenappartementen. Na de laatste hoek te zijn omgeslagen loop ik op een enorme groep mensen af die gezellig op het gras een biertje drinken en luid lachen. Met een tweede blik zal het waarschijnlijk iedereen opvallen dat het geen standaard doorsnede is van de maatschappij. Ongetwijfeld intimiderend voor sommigen, is mijn innerlijke postduif weer even op zijn oude honk geland. Ook al ken ik de meeste niet, ik loop gerust door de mensenmassa tot ik een bekende tegenkom. Enthousiast word ik begroet en de zoenen zijn niet van de lucht. De ‘hoe-is-het's volgen al snel en ik beantwoord ze allemaal. lees verder

No comments: