Thursday, July 23, 2009

spannend en leuk!

Exciting news!

My graduational work is going to be showed in Amsterdam during a two day event called "modefabriek" coming sunday and monday (26th and 27th of juli) check the website for more info. I will try to be there so i can chat with everyone who is interested in my work.
In the mean time one of my jewelry pieces was sadly damaged, so i'm now working hard to make a second one. I hope i will get it done in time for the exhibition in Amsterdam! I'll keep you updated!

Leuk Nieuws!

Mijn afstudeerwerk word komende zondag en maandag (26ste en 27ste juli) tentoongesteld in Amsterdam tijdens een twee dagen durende beurs genaamd "modefabriek" check de website voor meer info. Ik probeer er zelf ook te zijn zodat ik een praatje kan maken met iedereen die geïnteresseerd is.
Ondertussen is een van mijn sieraden uit de zaaisieraden-serie helaas beschadigd geraakt. Nu ben ik dus hard aan het werk om een nieuw exemplaar te maken. Ik hoop dat ik het op tijd af heb voor de tentoonstelling in Amsterdam.


And now for a break some fun and beautiful stuff!
first a hot-air balloon festival played of in a timelapse, it's so sweet!


En nu als ontspanning wat leuke en mooie dingen!
Als eerste een hete-lucht ballon festival wat versneld wordt afgespeeld, het is zo lief!Then the sweetest short movie! It's about storks and a clouds, again so nice!
En dan een super schattige korte film! Het gaat over ooievaars en wolken, ook al zo lief!And also a beautiful dreamy surrealistic nice short movie about a girl.

Ook een mooi dromerig surrealistisch filmpje over een meisje.

Le Sens Propre from Cisma on Vimeo.

1 comment:

Wieteke I. Opmeer said...

Dankjewel Yvette, binnenkort zet ik ook daar wat foto's van op mijn blog!