Tuesday, April 14, 2009

Paas kriebels

Easter weekend this weekend. It was lovely, The weather was nice warm and sunny, and the days were nice lazy and warm. We had very nice easter breakfasts both days, with perfectly cooked eggs thanks to my love, and homemade vanilla scented sugar (the brown things are the vanilla pods) and matses with butter and sugar. I would want to have breakfast like this every day!

Paasweekend dit weekend. Het was heerlijk, het weer was warm en zonnig, en de dagen waren lekker lui en warm. We hebben op beide paasdagen heerlijk paasontbijt gemaakt, met perfect gekookte eitjes dankzij mijn lief, verder heerlijke zelfgemaakte vanillesuiker (de bruine stukjes zijn de vanillebonen) en heerlijke matses met boter en suiker. Ik zou wel elke dag zo'n heerlijk ontbijt willen!
We read books in the garden, had a cup of tea and watched the magnolia unfold it's flowers. The plum trees where in full blossom, It made me want me to do more florist things. I've made a little promise to myself, to do more flowerarranging, just because it makes me so happy. As a start I made a small piece for the table with plumblossom from our own garden (picture above) And yes that's also my love Martijn in the picture about to start the wonderful easter breakfast, he also has a nice blog with lots of nice things, be sure to take a look!

We hebben boeken gelezen in de zonnige tuin en dronken thee terwijl we zagen dat de magnolia zijn bloemen ontvouwde. Ook de pruimenbomen in de tuin stonden in volle bloei, het maakte dat ik verlangde om meer met het bloemistenvak te doen. Ik heb mezelf ook een kleine belofte gedaan dat ik meer mn bloemistenvak ga uitoefenen, gewoon omdat het me zo blij maakt. Als start heb ik wat met de pruimenbloesem gemaakt voor op tafel (zie foto hierboven) en ja dat is mijn lief Martijn op de foto die op het punt staat aan het ontbijt te beginnen, hij heeft ook een leuke blog, zeker de moeite waard om even te bekijken.


I've decided that I want my garden to be full of wild flowers this summer, My loving parents want to help me to realize it this year! More about that later. Both my parents are also very creative and active, and they even have their own blogs! Here you can see the writing blog of my father Meeuwis, he has so much imagination! And my mother Jeannette has a blog about engraving glass, she's very good at it!

Ik heb ook besloten dat ik een groot deel van mijn tuin vol wil met wilde bloemen deze zomer, mijn lieve ouders hebben aangeboden om me daarbij te gaan helpen dit jaar! Later daarover meer. Allebei mijn ouders zijn ook heel creatief en actief want ze hebben zelfs allebei hun eigen blog! hier kun je de schrijvers blog van mijn vader Meeuwis bekijken, hij heeft zoveel fantasie, ongelofelijk! En mijn moeder Jeannette heeft een blog over glas graveren, en ze is er echt heel goed in!

No comments: