Tuesday, April 28, 2009

Inpakken!

I am packing for Belgium, I'm so exited! I am taking a small tent with me so I don't have to travel each day and also to keep the travelcosts low. I have a whole bag full of textiles, all white and ecru, and natural ofcourse. I'm taking all sorts of strings and extra things, I am also going to buy some eucalyptus to experiment with. It all went so quickly! Just last week I heard from this course and now I am almost there! I called the lady who managed to organize it so quickly for some last questions and she sounded very exited as well! It is just in her backyard, she did this head over heels and so improvised and quick because of the short therms that India could be in Belgium, I really admire her for that! She hired a friend of her to cook for us all and she is going to pick India up from the airport in the morning. And a lovely thing she said was, because all contact was done over email she never heard her voice and only seen India in a picture, and India has never seen her. For reconition she thought of buying a big bundel of eucaluptus and waving at her, as she would pas trough the gate on the airport, It is so sweet! I can imagine how it is going to look. I will let you know more as I come back, I am taking my camera with me!

Ik ben vandaag aan het inpakken voor Belgie. Ik ben zo blij! Ik neem een klein tentje mee zodat ik niet twee dagen heen en weer hoef te reizen en ook om de reiskosten laag te houden. Ik heb een hele tas met textiel ingepakt, alles wit en ecru en vanzelfsprekend van natuurlijk materiaal.
Ik neem allerlei extra dingen mee zoals touwtjes enz. Ik ga straks ook nog even wat eucalyptus takken kopen om mee te kunnen experimenteren. Het is allemaal zo snel gegaan! vorige week hoorde ik van deze cursus en nu ben ik er al bijna! Ik heb voor paar laatste vragen de dame gebeld die dit alles op zo'n korte termijn heeft weten te regelen, ze klonk ook heel blij dat alles was gelukt. Het is gewoon in haar achtertuin en ze heeft het halsoverkop kunnen regelen door de korte termijn dat India naar Belgie kon komen, ik bewonder haar er echt voor! Ze heeft ook nog een vriendin ingehuurd om voor ons te koken. Ze gaat India morgen ophalen van het vliegveld en ze zei daar iets heel liefs over. Ze heeft alles geregeld over de e-mail en heeft India alleen van een foto gezien en heeft haar dus nooit horen spreken en heeft haar nog nooit in het echt gezien. ook India heeft haar nog nooit gezien of gesproken. Als herkenning was ze daarom van plan om een bos eucalyptus te kopen om haar ermee toe te zwaaien als ze door de gate zou komen op het vliegveld, zo lief! ik zie het nu al voor me. Ik laat meer weten als ik terug ben, ik neem m'n camera mee!And for the time beeing I am going to show some drawings I made this weekend. I was fascinated again by hair and the movement and possibilitys of it. I am thinking of selling some prints, I will let you know when!
And some minor bad news, I still have some pain in the tendon of my finger while I have finished my medicine cure. It is less then before so I dicided to wait and see if it goes away on it's own. But meanwhile this keeps me from drawing designs for the new scarfes. I will let you know more in a while.

En voor ondertussen laat ik een aantal tekeningen zien die ik dit weekend heb gemaakt. Ik was weer gefascineerd door haar, de beweging van haar en de mogelijkheden. Ik zit eraan te denken om een aantal prints te gaan verkopen, Ik zal laten weten wanneer!
En wat minder goed nieuws, ik heb nog steeds last van de pees in mijn vinger terwijl ik de medicijnenkuur heb afgerond. Het is wel minder dan ervoor dus ik heb besloten om even af te wachten om te kijken of het vanzelf overgaat. Maar ondertussen houd dit me wel af van het tekenen van ontwerpen voor de nieuwe sjaals. Ik laat meer weten over een tijdje.
3 comments:

Yvette said...

je bent een bofbips...India workshop!
Ze heeft een leuke foto van jou op haar blog.
Jouw blog vind ik ook heel goed!
yvette

Wieteke I. Opmeer said...

ja ik heb zeker geluk gehad! het was echt geweldig, ik had het voor geen goud willen missen! Dankjewel voor het lieve compliment!

Supertrash said...

Blij dat ik deze blog ben tegengekomen! Leuk!