Wednesday, June 17, 2009

super verf dag!

The past week was a busy week. I went back to Utrecht to retrieve my work that has been displayed in a exhibition in the Bijenkorf store. I worked on my second job as a host of a exhibition in Rotterdam. And i worked hard on numurous other things. Finally I found some time to spend a whole day textile painting. I decided to do that at my parents marvelous garden! This so i could spend some qualitytime with them and also to have no distractions as email and other things that need to be done. It really paid of to do that, my parents an their garden gave me so much inspiration that i made a lot of beautiful textiles. Below a impression of the results of the day.

De afgelopen week was een drukke week. Ik ben terug naar Utrecht gegaan om mijn spullen weer terug te halen van de expositie in de Bijenkorf winkel. Ik heb gewerkt voor mijn bijbaantje als gastvrouw in een tentoonstelling in Rotterdam. En verder vragen er altijd talloze klusjes de aandacht. Eindelijk vond ik dan de tijd om een hele dag textiel te gaan verven. Ik besloot dit te doen in de geweldige tuin van mijn ouders! Dit zodat ik weer eens wat tijd in hun gezelschap kan vertoeven en ook omdat ik geen afleiding wilde hebben van email en andere dingen die om aandacht vragen. Dat besluit heeft me echt goed gedaan, mijn ouders en de tuin hebben me zoveel inspiratie gegeven dat ik heel veel mooie textiel heb geverfd. Hieronder een impressie met de resultaten van de dag.

11 comments:

india flint said...

the stars are very cute...

Martine said...

Ziet er leuk uit Wieteke!
XXXm

Yvette said...

volgens mij kan een dag niet beter zijn dan verven bij je ouders...vandaar het prachtige resultaat.

fijn weekend
oh nee het is pas donderdag!

Wieteke I. Opmeer said...

Thanks India!
I'm going to experiment more with shapes so you'll see more next time!

Wieteke I. Opmeer said...

Hoi martine, dankjewel voor alle complimenten!

Wieteke I. Opmeer said...

Dankje Yvette Het was inderdaad heel fijn om weer wat tijd met mijn ouders te kunnen zijn. daar zijn geeft me altijd veel inspiratie! haha en jij ook een fijn weekend ook al is het pas donderdag!

Jeannette Opmeer-Harts said...

Het is fijn om een dochter te hebben die van onze tuin, en daar de inspiratie uit haalt, graag gebruik van maakt! Was erg gezellig en zet mij weer aan het werk om de leuke dingen zoals verven met natuur stoffen weer te doen. Je steekt elkaar aan, toch?

Wieteke I. Opmeer said...

geweldig mams! volgende keer weer!

fontainefleurie said...

aha, het decoreren zit in het bloed! Wat heerlijk als je je in zo'n inspirerende omgeving jezelf kunt zijn, dan komen de mooie dingen als vanzelf - de doeken zij prachtig, heb je zijde gebruikt? dag, dag, Dorie

Wieteke I. Opmeer said...

Ik ben ook zeker blij om zo'n familie en zo'n tuin te hebben. Ik heb voor deze verf sessie, een ecologische katoen en een prachtige wol gebruikt.

Eddie said...

Great blog you haave