Tuesday, July 28, 2009

terug van Modefabriek!

I've just returned the two day event "Modefabriek" In Amsterdam RAI and i'm ready to show some pictures and a small movie i've made! The event was big, very big, i even got a bit lost the first day trying to find my way out again, i've made a short impression of the event. Watch the movie also at hiphonest, the company who invited me to the event. The necklace that was damaged and made again is also shown, the new made version is shown last of all the pictures.

Ik ben net terug gekomen van de tweedaagse beurs "modefabriek" wat werd gehouden in Amsterdam RAI. De beurs was groot, heel groot! Ik ben zelfs de eerste dag een beetje verdwaald toen ik weer naar buiten probeerde te komen. Ik heb een aantal foto's te laten zien en een klein filmpje wat ik heb gemaakt. Bekijk het filmpje ook gelijk op hiphonest, daar kun je ook gelijk meer over ze vinden, hiphonest heeft mij en nog een aantal mensen uitgenodigd om op de beurs te staan. De ketting die helaas beschadigd was en opnieuw heb gemaakt is ook op de beurs te zien geweest, de laatste foto is van de nieuw gemaakte ketting.5 comments:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Wieteke wat is die nieuwe ketting mooi!!! Geslaagd dus om hem nog eens te moeten maken.groet je Ma

india flint said...

thanks for the virtual wander....

Wieteke I. Opmeer said...

ja de ketting vind ik zelf ook heel mooi geworden, en hij is gelukkig weer heel thuis gekomen! zeker een klus om weer te maken maar ook zeker de moeite waard inderdaad!

Wieteke I. Opmeer said...

you're welcome India, i really liked to make an impression of the event as you where walking there yourself.

dorie said...

een interessante tentoonstelling met 'prikkelende' designs. Zal eens bij hiphonest kijkken of de namen van de andere exposanten ook nog als tekst te vinden zijn. Dank je voor je rondleiding, ik heb genoten!